Zaposlimo
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije »Soglašam« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "Ne soglašam".

Splošni pogoji

DEFINICIJE POJMOV

Lastnik, skrbnik in upravljalec spletnega mesta www.prelom.si je PRELOM D.O.O.

Spletno mesto predstavlja vsaka stran v okviru naslova www.prelom.si.

Uporabnik spletnega mesta je vsaka oseba, ki obišče katerokoli spletno stran na spletnem mestu www.prelom.si.

 

SPREJEM SPLOŠNIH POGOJEV

Uporabnik z uporabo spletnih strani www.prelom.si sprejema te Splošne pogoje in izjavlja, da je z njimi seznanjen, se z njimi strinja in jih je dolžen upoštevati.

 

AVTORSKE PRAVICE

Vsa vsebina, objavljena na spletnem mestu, je v izključni lasti lastnika spletnega mesta. V vsebino se poleg besedila in podatkov šteje tudi celostna grafična podoba spletnega mesta z vsemi grafičnimi elementi.

Prepovedano je vsakršno kopiranje in objavljanje katerekoli vsebine v celoti ali delno na drugih mestih, razen v primeru, da lastnik poda dovoljenje v pisni obliki.

V kolikor uporabnik lastniku posreduje kakršne koli materiale, na lastnika brezplačno prenaša vse materialne avtorske pravice in dovoljuje uporabo ter objavo posredovanih materialov. Lastnik je dolžan vestno navajati avtorja posredovanih materialov.

 

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Lastnik odgovarja za točnost, pravilnost, ažurnost podatkov in informacij, ki so objavljene na spletnem mestu, vendar ne prevzema odgovornosti za dejanja, ki jih uporabnik opravi na podlagi objavljenih podatkov.

Lastnik ni odgovoren za kakršnokoli škodo, ki bi izvirala iz morebitnih tehničnih težav, prekinitve delovanja storitve ali drugih motenj (na primer računalniški virus, izpad električne energije, mehanične okvare ipd.).

Spletno mesto vsebuje tudi povezave na spletna mesta tretjih oseb. Lastnik ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino na teh spletnih mestih oziroma straneh.

 

UPORABA OSEBNIH PODATKOV TER VAROVANJE ZASEBNOSTI

Z oddajo povpraševanja, lastnik zbira o uporabniku naslednje osebne podatke ter kontaktne informacije: ime in priimek, elektronski naslov, telefon.

Osebne podatke hranimo za namene obveščanja o novostih, od česar lahko uporabnik privolitev kadarkoli umakne.

Do osebnih podatkov uporabnikov lahko dostopajo samo zaposleni pri lastniku, izključno za namene obveščanja.

V povezavi z dostopom uporabnikov do spletnega mesta lastnik beleži na strežniku podatke, ki bi lahko služili za identifikacijo (IP naslov računalnika, datum in čas in obiskane strani) in anonimno v statistične namene.

Uporabnik prevzame izključno odgovornost za verodostojnost, točnost in ažurnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij, posredovanih lastniku.

Lastnik bo s pridobljenimi podatki o uporabniku ravnal v skladu z veljavno zakonodajo in temi Splošnimi pogoji.

Lastnik izjavlja, da osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam brez dovoljenja uporabnika.

 

KRŠITVE

V primeru kršitve obstoječe zakonodaje ali teh pogojev sme lastnik vse posredovane osebne podatke, vključno z IP naslovom, uporabiti z namenom preprečevanja prihodnjih kršitev in sanacije posledic kršitve.

Ob tem se lahko uporabniku delno ali v celoti omeji dostop oziroma uporaba spletnega mesta.

Prepovedano je kakršno koli nepooblaščeno spreminjanje, izbris in poškodovanje podatkov na spletnem mestu. Prav tako je prepovedano nepooblaščeno dostopanje do kakršnihkoli drugih vsebin v okviru informacijskega sistema www.prelom.si.