Zaposlimo
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije »Soglašam« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "Ne soglašam".

Solventni tisk

Solventni tisk je primeren za zunanjo in notranjo uporabo. Pri solventnem tisku gre za tiskanje na velikoformatne medije do širine 160 cm. Dolžina je omejena le na dolžino navitja medija. Solventni tisk pa spada med novejše tehnike tiskanja. Tako natisnjene izdelke je mogoče tudi kaširati na različne materiale, kot so PVC-ploščekapa ploščepleksi stekloaluminijaste in kompozitne ploščemagnetne folijeprosojne folije in drugo.

Materijale lahko plastificiramo oz. laminiramo. Ta postopek pride v poštev le v primeru lepšega izgleda, zaščite pred topilom, zaščite pred mehanskim poškodbam in izpostavljenosti direktnim sončnim žarkom.

Nudimo izdelavo plakatov v standardnih in poljubnih dimenzijah. Poleg tega nudimo izdelavo pingvinov in drugih oblik stojal ter izdelavo panojev, več-metrskih cerad in ostalih velikoformatnih tiskovin po dogovoru.