Zaposlimo
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije »Soglašam« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "Ne soglašam".
Digitalni / offset / velikoformatni / fotokopiranje

Print

Nudimo široko paleto različnih vrst tiskovin. Odlikujejo nas kvalitetahitrostprilagodljivost in dejstvo, da vse dobite na enem mestu.

DIGITALNI PRINT
OFFset tisk
Solventni tisk
Razrez tiskovin in folijski izrez
Dodelava tiskovIN
Kreativno / dtp / celostne graf. podobe / katalogi

Oblikovanje

Zaradi svojega znanja in izkušenj na raznovrstnih projektih vam lahko naši oblikovalci tudi svetujejo pri projektu. Oblikovanja se je mogoče lotiti v celoti, ali pa vaš obstoječi projekt le oblikovalsko nadgradimo.

Celostne grafične podobe

Nudimo izdelavo celostne grafične podobe po ugodnih cenah, ki (lahko) vključuje izbiro ustreznih barv, izdelavo logotipa, dopisnih listov, kuvert in ostalih materialov po dogovoru.

Vsake blagovne znamke se lotimo kreativno in s posluhom do želja naročnika, saj naročnik bolje pozna svojo panogo. Šele ko imamo jasno sliko o zasnovi in ideji blagovne znamke, se lotimo konkretnega dela.

Oblikovanje tiskanih materialov

Kreativno oblikujemo in izdelujemo vse vrste tiskanih materialov od letakov, plakatov, brošur, zgibank, tabel, večjih panojev ...

Oblikovanje za splet

Ker imamo veliko izkušenj z izdelavo spletnih strani in aplikacij, zelo dobro poznamo tudi oblikovanje in pripravo vsebin za splet. Naši oblikovalci vam nudijo oblikovanje spletnih oglasov, pasic, člankov in vseh ostalih vsebin, ki se pojavljajo na spletu.

Priprava za tisk

Tiskovine pripravljamo v sodelovanju s tiskarji. Kot tiskarna tesno povezani z izdelavo materialov, zato poznamo vse trike in "haklce", ki se pojavljajo pri pripravi za tisk. Lahko nam posredujete posredovane materiale v vektorski obliki (AI ali PDF format) in bomo vaš dizajn strokovno pripravili za tisk, da bo končni izdelek resnično tak, kot ste si ga razmislili.

Načrtovanje / spletno oblikovanje / lasten CMS

Spletne rešitve

Celovita izdelava spletnih strani, portalov in spletnih aplikacij

Kvalitetna in celovita izdelava spletnih strani je ključ do uspešne spletne predstavitve vašega podjetja, storitev ali izdelkov. Preberi več

Spletne trgovine

Danes je spletna trgovina eden ključnih elementov prodaje, saj omogoča ugodno predstavitev izdelkov široki javnosti. Poleg tega je tudi oglaševanje spletne strani cenejše in preprosteje od klasičnih načinov oglaševanja. Preberi več